Albertdreef 13 - 2950 Kapellen (Antw.)
Tel.: 0488 10 48 86

Waar een scherpe prijs en een goede kwaliteit samen gaan!

Optimum Klus, uw tuinman in Kapellen

Optimum Klus is een professioneel, kleinschalig en flexibel onderhoudsbedrijf. Naast het onderhoud van gebouwen is Optimum Klus ook uw tuinman in Kapellen en omgeving voor aanleg en onderhoud. Bij grotere projecten kan het team worden uitgebreid.

Tuinaanleg

Net als het interieur van uw woning is het ook belangrijk om de inrichting en het onderhoud van uw tuin niet te vergeten. Soms een huzarenstukje dat u beter uit handen kan geven aan een professioneel tuinbedrijf.

Karweiwerken

U bent veel en graag thuis, dus heeft u het graag helemaal op orde. Heel vaak zijn er wel goede intenties, maar is het in de praktijk toch een ander verhaal. Geef uw karweiwerken uit handen.

Onze Kortingen

  • 65+: 10% korting
  • Ook vaste klanten krijgen een aangepast tarief 

Klusjesman

Soms beschikt u niet over het nodige materiaal of tijd om uw nieuwe droogkast of vaatwasser te installeren. Heel begrijpelijk. Schakel een klusjesdienst in voor de installatie van al uw huishoudelektro.

Montage meubels

U hebt een meubel gekocht en moet deze zelf in elkaar steken. Deze klus heeft al voor menige en onnodige discussies gezorgd. Haal die ruzie en ellende niet op uw nek en schakel een specialist in.

Opruimen inboedel

Opruimen van een inboedel is voor niemand een pretje. Het neemt veel tijd in uw agenda weg en slorpt ook nog eens al uw energie op. Begrijpelijk dat u dit heikel werkje volledig uit handen wil geven.

Contact

U zit met een kelder die moet worden leeggemaakt? Het is beter dat uw tuin winterklaar wordt gemaakt? Of die nieuwe koelkast moet worden geïnstalleerd? Optimum Klus is uw onderhoudsfirma in de regio van Kapellen die zowel particulieren als bedrijven met kleine en grote opdrachten uit de nood helpt.

Clikc+