Albertdreef 13 - 2950 Kapellen (Antw.)
Tel.: 0488 10 48 86

Tuinaanleg- en onderhoud

Net als het interieur van uw woning is het ook belangrijk om de inrichting en het onderhoud van uw tuin niet te vergeten. Soms een huzarenstukje dat u beter uit handen kan geven aan een professioneel tuinbedrijf als Optimum Klus. Van tuinaanleg in Kapellen of de rest van België tot onderhoud, uw tuin ligt er altijd piekfijn bij.

Tuinaanleg

Een tuin moet complementair zijn met uw woning waarin u het hele jaar kunt genieten. Een privéruimte waar u optimaal kan relaxen en waarin u zich prettig en rustig voelt. Wie zo’n tuin wil, is bij Optimum Klus in Kapellen een klant uit de duizend.

Levende planten werken tijdens de zomer en de winter ontstressend en verschaffen privacy en intimiteit in uw tuin. Met een doordachte plantenkeuze en een functionele inplanting kan het onderhoud tot een minimum worden beperkt. Dit geldt ook voor paadjes, vijvers, verlichting, tuinhuizen of anderen elementen.

Tuinonderhoud

Een goede tuinman zit nooit stil. Naast het traditionele onderhoud zijn er elk seizoen typische tuinwerken. Zo kan u opteren voor een wekelijks, maandelijk of jaarlijks tuinonderhoud. Ongeacht de frequentie van onderhoud kan u met Optimum Klus vertrouwen op een piekfijne tuin die frisheid en dynamiek uitstraalt.

Contact

Kriebelen uw groene vingers en steekt u zelf liever de handen uit de mouwen? Geen enkel probleem. De firma uit Kapellen zet éénmalig uw tuin helemaal op punt, nadien is het aan u. Maar ook voor periodiek onderhoud als aanleg mag u aankloppen. Neem contact op en geef uw wensen door.

Clikc+