Albertdreef 13 - 2950 Kapellen (Antw.)
Tel.: 0488 10 48 86

(De)montage van meubels bij klusjesdienst Optimum Klus

Naast tuinaanleg- en onderhoud, karweiwerken en installatie van huishoudelektro is Optimum Klus ook uw partner voor de (de)montage van meubels. De klusjesdienst uit Kapellen steekt uw meubels in elkaar en haalt ze uiteen. Alles ineen mum van tijd én zonder schade.

Het verhaal is niet vreemd. U hebt een meubel gekocht en moet dit zelf in elkaar steken. Deze klus heeft al voor menige en onnodige discussies gezorgd. Om die ruzie en ellende niet op uw nek te halen, kan u beter een specialist als Optimum Klus in de arm nemen. Zowel particulieren als bedrijven komen in aanmerking.

Schadeloos

 Het gespecialiseerde team met jaren ervaring in montage en demontage voert dit met sprekend gemak en in een handomdraai uit. En niet onbelangrijk: zonder schade.

Verhuizen

Naast montage kan Optimum Klus u ook bijstaan in grote en kleine verhuizingen, een hele onderneming. Alle meubels en andere breekbare spullen worden met zorg getransporteerd, netjes ingepakt, omwikkeld met verhuisdekens en andere bescherming.

Contact

Montage of demontage van meubels? Of staat er een verhuis op het programma? Voor elk van deze twee gevallen kan u beter een specialist als Optimum Klus inschaken. In de regio van Kapellen komen ze tot bij u thuis of bedrijf. Vraag naar een offerte en maak een afspraak.

Clikc+