Albertdreef 13 - 2950 Kapellen (Antw.)
Tel.: 0488 10 48 86

Grote én kleine karweiwerken

U bent veel en graag thuis, dus heeft u het graag helemaal op orde. Heel vaak zijn er wel goede intenties, maar is het in de praktijk toch een ander verhaal. Karweiwerken in Kapellen en omgeving zijn niet altijd bijster interessant, maar zeker en vast wel voor Optimum Klus.

Kleine klussen

Optimum Klus richt zich niet enkel op de grote klussen. De onderhoudsfirma beseft maar al te goed dat het in de huidige snelle maatschappij niet altijd geschikt is om iemand in te schakelen om uw kleine problemen en klussen uit te voeren. Daarin maakt de firma uit Kapellen net het verschil.

Elke huiseigenaar heeft wel eens een lekkende kraan of een verstopte afvoer. Maar ook voor kleinere klusjes als het installeren van tv-beugels, ophangen van schilderijen of installeren van uw kast kan u bij Optimum Klus terect. Geen klus is te klein, geen klus is niet de moeite.

Contact

Optimum Klus komt bij uw thuis langs en zorgt voor een snelle afhandeling van het probleem. Wacht niet langer om die lastige klus aan te pakken. Neem nu contact op.

Clikc+